PÈL DE GALL

Sábado, 2 de diciembre a las 21:30 horas

Entrada taquilla: 6 €

peldegall-g

PÈL DE GALL

Pèl de Gall es va formar la tardor de 2008 quan dos joves menorquins (Francesc i Ernest) que compartien pis a Barcelona van començar a composar cançons. En un principi sense cap tipus d’objectiu ni motiu més que per passar el temps i riure una estona. Però després de penjar ‘Indewein’, ‘Relacions dins s’estable’ i ‘Què cony!’ a les xarxes socials i veure que estaven agradant, van decidir formar una banda al complet i començar a donar canya en directe.

Des del primer concert l’agost de 2009, no han parat de crear noves cançons i de lluir les crestes en directe, arribant a actuar als reconeguts festivals Telecogresca i Acampallengua l’any 2010. I a dia d’avui, el grup ja acumula 32 cançons enregistrades en tres discs, cinc videoclips, i una llarga llista d’actuacions en directe en sales tant a les Illes Balears com a Catalunya i Andorra.

El passat 21 de Juliol el grup va fer presentació de disc davant del seu públic a Ciutadella a la sala Jazzbah, i seguidament ho va fer el 14 d’Agost a Ferreries, Menorca. I una vegada passat l’estiu, el grup té projectat sortir de Menorca per extendre la seva música i ampliar horitzons mitjançant actuacions a Catalunya i la resta d’illes.